Dokkum

Tattoo Studio SixtySix

 

Tatoeage:

Tatoeage's worden aangebracht door een van inkt voorziene tatoeage-naald door de lederhuid te prikken. Een tatoeëerder gebruikt hiervoor over het algemeen een tatoeëermachine met speciale tatoeëerinkt. Bij het aanbrengen van een tatoeage moeten voldoende hygiënische maatregelen genomen worden, zoals het gebruik van steriele materialen. De huid wordt doorprikt door middel van een of meerdere naalden die meer dan 100 keer per seconde op en neer gaan en zo de tekening onder de huid zetten. Men geeft vaak aan dat het laten aanbrengen van een tatoeage pijnlijk is. In werkelijkheid kan het best meevallen, al kan de pijn erger worden naar gelang waar op het lichaam de tatoeage gezet wordt.

Openingstijden:
Maandag:  Gesloten
Dinsdag: Alleen op afspraak van 13:00 tot 21:00 uur.
Woensdag: Alleen op afspraak van 13:00 tot 21:00 uur.
Donderdag: Alleen op afspraak van 13:00 tot 21:00 uur.
Vrijdag:  Alleen op afspraak van13:00 tot 21:00 uur. 
Zaterdag:  Alleen op afspraak van 13:00 tot 18:00 uur. 
Zondag:  Gesloten.

Telefonisch ben ik bereikbaar van 11:00 tot 18:00 uur, maar niet op zondag of maandag!!
 

Mijn studio is erg laagdrempelig!!! 
Een specialisatie heb ik niet, maar ik werk graag in de "black&gray" stijl met een vleugje Abstract of Trash Polka. Elk idee, klein of groot, wordt door mij zelf, in overleg met jou, ontworpen en uitgewerkt. Het coveren van oude of slecht gezette tattoo's doe ik niet. Opknappen of bijwerken van niet door mij gezette tattoo's doe ik wel (als het mogelijk is). De prijs van een tattoo is erg afhankelijk van de grootte van de tattoo die je wil laten zetten.

Afspraak:

Ik werk eigenlijk alleen op afspraak. Ben je in de buurt en wil je wat vragen, bel me of ik tijd voor je heb. Is er plaats dan kan ik gelijk een tattoo zetten.
 Maar om uren wachten te voorkomen of i.v.m. afwezigheid kun je beter even van te voren een afspraak maken op telefoonnummer
06-14163868.